2min

Tags in dit artikel

, , ,

Rackspace is een van de eerste bedrijven die Windows Server 2008-hosting aanbiedt. Het internationale hostingbedrijf biedt verschillende hostingvormen aan: standaard-, enterprise- en webeditie, hiervoor heeft het bedrijf samengewerkt met Microsoft.

Windows Server 2008 moet de gebruiker een betere webervaring gaan geven. Hiervoor heeft Microsoft diverse punten verbeterd, zoals administratie- en diagnostiekopties, ontwikkel- en applicatietools, en er is gezorgd voor lagere infrastructuurkosten.

"De nieuwe software van Microsoft is uitzonderlijk verbeterd voor wat betreft flexibiliteit, beheer en beveiliging – alle belangrijke voordelen waar we in een tijdperk van webgebaseerde technologie behoefte aan hebben", zegt John Engates, CTO van Rackspace. "Als officiële launchpartner met meer dan honderd Rackspace Microsoft-Certified Professionals speelt Rackspace een belangrijke rol in het bieden van technologische expertise aan klanten. Rackspace is namelijk de partij die het nieuwe Windows-systeem onderzoekt en test op IT-hostingbehoeften. Onderdeel van onze Fanatical Support-filosofie is om klanten de juiste keuze te laten maken voor een infrastructuur. Wanneer ze beslissen om te upgraden naar Windows Server 2008, helpen we hen een nieuw upgradeplan te maken, dat zorgt voor een naadloze en effectieve transitie."

Rackspace heeft de service eerst in bèta laten draaien, nadat de feedback van de klanten verwerkt was is de service live gegaan. Dat moment is nu.

"Windows Server 2008 en IIS 7.0 bieden overduidelijke verbeteringen in administratie, opties voor toegang op afstand en beveiliging. Deze punten zijn allemaal erg belangrijk in onze branche. We zijn al bezig met verdere migratie naar Server 2008. Dit ten behoeve van de ontwikkeling van een optimaal beschikbaar handelsplatform en voor onze bestaande financiële en maatwerkapplicaties", zegt Aaron Wislang, directeur van Eretz Enterprises. "Fanatical Support van Rackspace hielp ons ontzettend bij het maken van de juiste keuzes uit de vele mogelijkheden tijdens het bètaproces. Ook deze keer overtrof Rackspace onze verwachtingen. We zullen deze nieuwe Rackspace-oplossing dan ook aan al onze bestaande en toekomstige klanten aanbevelen."

"Onze klanten geven feedback over waar ze behoefte aan hebben om meer te halen uit hun technologie-infrastructuren, nu traditionele IT steeds meer naar het internet migreert", zegt Bill Laing, algemeen directeur van de Windows Server Division bij Microsoft Corp. "De combinatie van Windows Server 2008 en de hostingexpertise en -ondersteuning van Rackspace biedt klanten een uitstekende oplossing voor het creëren, optimaliseren, hosten en beheren van de nieuwe generatie webapplicaties."