1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Aankomende zomer is het weer zover, dan vindt in Amerika de E3 weer plaats. Ondanks dat de E3 sinds vorig jaar heel wat afgeslankt is, zullen de traditionele grote aankondigingen er niet onder lijden. Zo heeft Nintendo beloofd, om tijdens het aankomende evenement een paar grote aankondigingen te doen.

De Nintendo Wii ligt er momenteel qua goede spellenaanbod een beetje kaaltjes bij. Ook de vooruitzichten voor 2008 zijn niet al te rooskleurig. Met titels als Mario Kart, Super Smash Bros. Brawl en Wii Fit heb je het belangrijkste voor 2008 al genoemd. Maar daar komt volgens Reggie Fils-Aime binnenkort verandering in.

De president van Nintendo of America, heeft namelijk bekend gemaakt dat Nintendo op de aankomende E3 de volledige line-up van 2008 zal onthullen. In die line-up zullen onder meer enkele grote titels zitten, waaronder eentje die met name de hardcore gamers zal aanspreken. Om welke games het hier gaat is nog onduidelijk. Maar tijdens de E3, die dit jaar van 15 juli tot en met 17 juli in Los Angeles gehouden wordt, zullen we vast meer te weten komen.