1 min

Tags in dit artikel

, , ,

LucasArts kondigt vandaag aan dat het langverwachte spel "Star Wars: The Force Unleashed" op 16 september 2008 in de Verenigde Staten in de winkel ligt, op 17 september beschikbaar is in Zuidoost-Azië en Australië en op 19 september verkrijgbaar is in Europa.

In het nieuwste hoofdstuk van de Star Wars-sage "Star Wars: The Force Unleashed" span je samen met Darth Vader als zijn ‘geheime leerling’. Ook worden er nieuwe onthullingen gedaan over het Star Wars-universum.

"The Force Unleashed" speelt zich af in de periode tussen Star Wars: Episode III Revenge of the Sith en Star Wars: Episode IV A New Hope, een tijd waar relatief weinig over bekend is. Je helpt Darth Vader met het vernietigen van de Jedi en komt voor beslissingen te staan die hun lot kunnen beïnvloeden.

"Star Wars: The Force Unleashed" is een van de meest ambitieuze projecten die LucasArts ooit heeft ondernomen. De combinatie van een uitgebreid en nieuw Star Wars-verhaal met innovatieve technologie en gameplay staat garant voor ongeëvenaard gameplezier in het Star Wars-universum," aldus Peter Hirschmann, onderdirecteur productontwikkeling van LucasArts. "We kunnen niet wachten tot gamers dit spel in september zelf kunnen uitproberen."

"Star Wars: The Force Unleashed" is de eerste next-generation game die LucasArts zelf heeft ontwikkeld. Het spel is beschikbaar voor het Xbox 360-console van Microsoft en de Playstation 3.