1 min

Tags in dit artikel

, ,

Gamers die houden van het erg veel spelen van spellen kunnen misschien hun ogen en hersenen een plezier doen met een nieuwe pil, Game Suppli genaamd. Deze pil wordt ontwikkeld in Japan, speciaal voor de vele gamers die het land heeft.

"We hebben ons bezig gehouden met het ontwikkelen van een middel, speciaal voor degene die van spellen houden," zo luidt de tekst op de advertentie die op www.cybergadget.co.jp te zien is. CyberGadget is een website die een groot aantal accessoires verkoopt voor liefhebbers van spellen.
Kyowa-Yakuhin, ontwikkelaar van Game Suppli, maakt van de nieuwe pil twee verschillende versies. De blueberry-versie is volgens hem goed voor de ogen. Daarnaast zijn de transparante capsules voorzien van het zuur Docosahexaenoic, kortweg DHA. Dit zuur zou ervoor moeten zorgen dat de gebruiker zich beter zou moeten kunnen concentreren.

In Japan heeft men zeer veel van deze middelen welke allemaal claimen verschillende gezondheidsvoordelen of uiterlijke voordelen te hebben. Soms ook zelfs zonder enig bewijs dat het ook daadwerkelijk waar is.