1 min

Tags in dit artikel

, ,

De IKEA is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland, elke dag staan de parkeerterreinen bij het bedrijf vol en er zijn maar weinig huishoudens waar geen Billy kast, Klippan bank of Hopen bed te vinden is. Het is dan ook een logisch gevolg dat je binnenkort de meubeltjes ook kunt aanschaffen in het populairste huisje-boompje-beestje-simulatiespel ter wereld, te weten de Sims

Dat er een accessoirepakket voor de Sims 2 verschijnt is niet heel verrassend, Electronic Arts bracht voor het spel al acht accessoirpakketten uit. Ook een samenwerking met een commercieel bedrijf is Electronic Arts niet vreemd, eerder ging het al een samenwerking aan met kledingmerk H&M en autofabrikant Ford. Volgens Electronic Arts is de samenwerking met IKEA het gevolg van verzoeken van spelers van de Sims en het bedrijf verwacht dan ook dat veel spelers aan de slag zullen gaan met de IKEA-meubels.

Hoeveel items er in het pakket zitten is niet duidelijk, wel zullen er banken, tv-meubels, salontafels, spiegels, lampen, bedden, kasten en kleden in het pakket zitten. Het pakket ligt 26 juni in de winkels, maar gezien de prijzen van de vorige pakketten kan er een prijs van rond de vijftien tot twintig euro verwacht worden.