2min

Tags in dit artikel

, , ,

Age of Conan: Hyborian Adventures, de game die pas sinds vrijdag 23 mei uit is en door sommigen gezien wordt als een waardige concurrent van World of Warcraft, doet goede zaken met de verkoop van de game in vergelijking met andere spellen.

Zo zouden er op het moment van schrijven al meer dan 400.000 exemplaren verkocht zijn van Age of Conan: Hyborian Adventures en de teller blijft maar stijgen. Volgens Funcom, de Noorse ontwikkelaar die Age of Conan: Hyborian Adventures heeft gemaakt, zou ongeveer de helft van alle verkochte games verkocht zijn in de Verenigde Staten.

Funcom is zeer blij met de geboekte resultaten tot nu toe en is ook blij met de positieve meningen en reviews over het spel die door verschillende personen gegeven zijn. Ook geeft de ontwikkelaar aan dat men absoluut niet hoeft te klagen over de verkoop van het spel. Het bedrijf verwacht zelfs dat de verkoop in de toekomst alleen nog maar meer zal toenemen, wanneer het spel nog bekender wordt onder de menigte. Om de gamers tevreden te houden heeft Funcom ook al bekendgemaakt dat de ontwikkelaar bezig is met een nieuwe update die verschillende nieuwe opties naar het spel zal brengen. In deze update worden ook een aantal verbeteringen van de huidige inhoud geïmplementeerd.

Op dit moment beschikt de eerste versie van het spel nog over DirectX 9, maar het ontwikkelingsteam van Funcom heeft al laten weten dat het bezig is met een officiële DirectX 10-versie van de game. Deze DirectX 10-versie zou naar alle waarschijnlijkheid gelanceerd worden op de Games Convention in Leipzig. Deze gamebeurs zal plaats vinden van twintig tot en met 24 augustus van dit jaar.

Voor meer informatie over Age of Conan: Hyborian Adventures kun je een kijkje nemen in het topic van Teletubbie. Dit topic is hier te vinden.