2min

Tags in dit artikel

, ,

Vanaf deze week kunnen Wii-bezitters het nieuwste kanaal voor hun systeem downloaden. Het Nintendo-kanaal is gratis verkrijgbaar via het Wii-winkelkanaal en houdt gebruikers op de hoogte over alle titels die uitkomen voor de Wii, de Nintendo DS, WiiWare en Virtual Console – zowel van Nintendo zelf als van andere ontwikkelaars.

Het is niet alleen een informatief kanaal, maar trakteert gebruikers ook op demo’s van Nintendo DS-titels die gedownload kunnen worden om zelf te ervaren. Het kanaal biedt gebruikers informatie over Nintendo-spellen en titels van andere ontwikkelaars uit het verleden, heden en de toekomst.

Daarnaast voorziet het in filmpjes, trailers en bijzondere video’s, speciaal gemaakt voor het Nintendo-kanaal. Filmpjes variëren van interviews met ontwikkelaars tot gedetailleerde introducties, en uitgebreide informatie over software voor de Wii en de Nintendo DS. Zo krijgen de fans alle informatie die ze zich maar kunnen wensen uit eerste hand!

Gebruikers kunnen ook nieuwe titels zoeken met een zoekfunctie die werkt aan de hand van diverse criteria en kunnen ze hun eigen reacties geven op titels, zodat er spannende nieuwe spellen aanbevolen worden die aansluiten op de persoonlijke smaak van een speler.

Voor de ultieme spelervaring uit de eerste hand kunnen gebruikers via het Nintendo-kanaal proefversies uitproberen van bepaalde Nintendo DS-spellen. Deze proefversies kunnen draadloos worden gedownload van de Wii naar een Nintendo DS en zijn gratis te spelen.

De Nintendo DS-demo’s zijn steeds voor een beperkte tijd beschikbaar en stellen spelers in staat om een nieuwe titel te ervaren, zolang de Nintendo DS aan staat. Overzichten van aankomende titels worden gepubliceerd op wii.com en www.touchgenerations.com, zodat de fans volledig op de hoogte zijn van de beschikbare demo’s.