2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Treyarch is op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van Call of Duty: World at War en naarmate het stadium van ontwikkeling vordert komen er steeds meer details vrij over Call of Duty: World at War.

Vandaag is hier ook sprake van, aangezien er bekend is geworden dat de Wii Zapper gebruikt kan worden om Call of Duty: World at War te besturen op de Nintendo Wii.

Één van de producenten van Call of Duty: World at War is Noah Heller. Noah Heller laat weten dat Treyarch veel aandacht schenkt aan de Nintendo Wii-versie van het spel. "We hebben er een speciaal team bij Treyarch op gezet. Niet één of andere vage groep ontwikkelaars uit een ander land. Deze gasten weten werkelijk alles van de Wii. Ze doen veel op het gebied van besturing en werken aan een speciale technologie die het mogelijk maakt om de vijand zeer snel in het vizier te nemen. Daarnaast ondersteunen we de Zapper", aldus Noah Heller.

Hoe de besturing van de Wii Zapper exact gaat werken is nog niet duidelijk en Noah Heller laat hier zich ook nog niet over uit. Volgens hem gaat het wel moeilijk worden om de Wii Zapper goed in Call of Duty: World at War te kunnen implementeren. Noah Heller: "Het is lastig om alle mogelijkheden in Call of Duty: World at War onder slechts drie knoppen te programmeren. Het vinden van een goed besturingsysteem is een uitdaging."