1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Aankomende weekend zal Blizzard tijdens de Worldwide Invitational in Parijs iets groots gaan onthullen. Blizzard VP design, Rob Pardo hint dat het weleens om een nieuwe game kan gaan.

Tijdens de afsluitende bijeenkomst van de GDC in Parijs, werd er aan Rob Pardo gevraagd of hij misschien iets meer kon vertellen over de aankondiging, wat volgens hardnekkige geruchten Diablo 3 zal zijn. Pardo had daarop het volgende te zeggen:

"Dus je wil dat ik een game ga aankondigen voordat het wordt aangekondigd? De 300 mensen die hier zitten zouden mij ervoor erg dankbaar zijn, maar ik denk niet dat de 8000 man bij de Worldwide Invitational er blij mee zullen zijn…"

Wel liet Pardo weten dat het om een erg grote aankondiging gaat, waar het publiek zeer enthousiast van zal worden. Meer kon Pardo dus niet onthullen. Het heeft er alle schijn naar dat de nieuwe game Diablo 3 gaat worden. Met de tweede uitbreiding van World of Warcraft en StarCraft 2 in ontwikkeling, blijft namelijk Diablo als enige van Blizzard’s gouden-trio over. En ironisch genoeg werd StarCraft 2 vorig jaar ook tijdens de Worldwide Invitational aangekondigd. Of het inderdaad Diablo 3 zal worden, moeten we afwachten tot zaterdagochtend, dan is namelijk de persconferentie van Blizzard.