Abonneer je gratis op Techzine!

Empire Interactive heeft bekendgemaakt dat het bezig is met de ontwikkeling van FlatOut: Ultimate Carnage.

Volgens Empire Interactive is het de bedoeling dat dit spel later in het jaar gaat uitkomen. De ontwikkelaar belooft dat er mooie graphics aanwezig zullen zijn in FlatOut: Ultimate Carnage en het spel zou gebruikmaken van één van de meest geavanceerde physics engines die er op dit moment aanwezig zijn voor games waar het racen centraal staat.

Volgens sommige mensen is het spel al behoorlijk populair, terwijl het nog niet eens gelanceerd is. Dit is met name te danken aan vorige titels in deze serie. Veel mensen zien de "goede physics" wel weer zitten. Ook het niet strict op de weg rijden, het inrijden op objecten om deze te vernietigen en het serieuze aspect uit de game serie deden gamers voorheen goed. Er wordt dus ook verwacht dat Empire Interactive op dezelfde manier doorgaat.

De Europese lancering van FlatOut: Ultimate Carnage wordt verwacht op één augustus 2008. De Verenigde Staten moeten echter iets langer wachten op de game, want hier wordt de game verwacht in het eerste kwartaal van 2009.