1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Logitech heeft besloten instrumenten te gaan maken voor Activisions Guitar Hero 4. De instrumenten worden verkocht onder het premium-label, wat wil zeggen dat de instrumenten gewoon naast die van Activision in de winkel komen te liggen.

"Guiter Hero 4: World Tour" wordt de eerste Guitar Hero die ondersteuning heeft voor meerdere instrumenten, zo komt er een basgitaar, drumstel, microfoon en de al bekende gitaar. Activision heeft al aangekondigd dat het drumstel een van de betere drumervaringen moet gaan bieden.

Guitar Hero 4 komt ook met de mogelijkheid je eigen songs te maken. Wanneer deze af is, heeft de maker nog de mogelijkheid ze te wijzigen met diverse musictools die meegeleverd zijn. Als laatste kunnen de makers het nummer uploaden naar het internet, zodat het nummer voor elk platform beschikbaar komt.

Een andere nieuwe functie in de game de mogelijkheid om een eigen rockband te beginnen. Men kan allereerst vier virtuele rocksterren aanmaken, waarna het logo van de band kan worden aangepast. Wanneer de virtuele rockband af is, kunnen rockbands op het internet tegen elkaar spelen.

Deze herfst moeten de instrumenten, samen met de game, in de schappen komen te liggen.