2min

Tags in dit artikel

,

Sony Ericsson is op dit moment bezig met de ontwikkeling van een nieuwe telefoon die zich in de T-series gaat bevinden. De nieuwe telefoon wordt gedoopt tot de T700 en deze telefoon is in principe een verbeterde versie van de "legendarische" T610.

De T700 beschikt nog steeds over ongeveer dezelfde vormen qua design, zoals dat bij alle andere Sony Ericsson-telefoons ook vaak het geval is. Het "classic block" design is dus ook weer terug te vinden in de telefoon. Ten opzichte van de T610 heeft de T700 een aantal nieuwe functies gekregen.

De telefoon beschikt over een scherm dat in de diameter twee inch groot is. Dit scherm beschikt over een resolutie van 240 x 320 pixels en is in staat om 262.000 verschillende kleuren weer te geven. Qua camera wordt er gebruikgemaakt van een 3,2 megapixel camera. Ook zijn er andere functies aanwezig op het toestel. Zo ontbreken een media speler, een FM-radio, stereo Bluetooth en ondersteuning voor Europese 3G netwerken ook niet op het toestel. Tenslotte biedt de telefoon ondersteuning voor MS Exchange ActiveSync en POP3.

De afmetingen van de T700 zijn 48mm x 104mm x 10mm, waardoor het toestel volgens Sony Ericsson dun en compact is. Het totale gewicht van de telefoon komt daardoor uiteindelijk uit op 78 gram.

Het is de bedoeling dat Sony Ericsson het toestel aan het einde van het jaar gaat lanceren. Over de adviesprijs van het toestel is op het moment van schrijven nog niets bekend. Voor meer informatie kun je hier een kijkje nemen.