2min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week zullen we beginnen met een webcam die ook meteen de indringer achter je computer kan neerschieten, daarna zullen we terug gaan naar de jaren ’70 en als laatste zal ik een leuk speeltje laten zien om je tijd door te komen. Veel plezier met lezen deze week!

Schiet je vijanden neer!

Wil jij dat niemand jou computer aanzet als jij even weg bent? Of heb je een irritant broertje dat al je configuraties door de war brengt? Dan is deze gadget iets voor jou. Het is een webcam en raketlancering in een. Via de meegeleverde software kun je over internet de webcam besturen en de raket lanceren wanneer jij wilt. Ook kun je via de Windows Live Messenger de raket afvuren. Deze gadget heeft twee usb-poorten nodig en is voor veertig pond verkrijgbaar.

Back to the ’70s

Luister jij altijd discomuziek uit de jaren 70? Of vind je die kleren zo hip? Dan is deze gadget precies wat jij zoekt. Door deze speakers kun je al jouw favoriete muziek beluisteren. Ook hebben deze mannetjes een leuke ’70s outfit aan. Ze werken op usb of op batterijen. Wanneer je er batterijen in doet kunnen ze ook via een 3.5 millimeter jack in je mp3 speler werken. Zo kun jij je nieuwe vrienden overal mee naartoe nemen. Wil jij ook zulke te gekke boxen? Voor vijftien pond zijn ze van jou.

Cubed

’s Avonds is er weer eens niets op televisie en je hebt ook geen zin om achter je computer te zitten. Wat ga je dan doen? Precies, je pakt de cubed erbij. Dit leuke speeltje voorziet jou van urenlang speelplezier. Er zijn 600 puzzels die je moet oplossen met deze schermpjes. Deze gadget is voor dertig euro verkrijgbaar en kan hier besteld worden.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, of heb je tijdens je vakantie een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup
voor deze week, tot volgende week!