1 min

Tags in dit artikel

, ,

De mobiele website van de nieuwswebsite Nu.nl is uitgeroepen tot de grootste mobiele nieuwswebsite van Nederland. Mobiel.Nu.nl heeft in september ongeveer 7,2 miljoen pageviews gehad en heeft hiermee de concurrentie achter zich gelaten.

Nu.nl is een perfecte website voor de mobiele telefoon, aldus Nu.nl. Joris van Lierop, uitgever NU.nl: "Ik ben buitengewoon trots en tevreden dat NU.nl ook op het gebied van mobiel internet de nummer 1 positie heeft weten in te nemen. We hebben de overzichtelijkheid en look-and-feel van NU.nl goed weten door te vertalen naar mobiel. Dit komt de herkenbaarheid en het gebruiksgemak ten goede."

"We zien dat inmiddels 40 procent van alle mobiele internetters gebruik maakt van mobiel.NU.nl", zegt Erik Rovers, business developer mobiel bij ilse media. "We zijn dan ook volop aan het uitbreiden met extra katernen en functionaliteiten voor mobiel. De eersten in de reeks zijn mobiel.NUSport.nl en mobiel.NUZakelijk.nl. Deze zijn door de handige navigatie mogelijkheden bovenaan mobiel.NU.nl direct te bekijken."

Nu.nl heeft laatst ook een extra feature uitgebracht voor mobiel.Nu.nl, de NU.nl Quick Launch Button. Dat wil zeggen dat men door middel van de knop, in een keer naar de website kan gaan. De knop wordt in het menu van de mobiele telefoon geplaatst.