1 min

Kensington, een accessoires-maker, heeft twee nieuwe opladers voor de iPhone of iPod uitgebracht. De twee opladers werken beide op een 12V sigarettenaansteker in de auto.

Het betreft twee types, de Car Charger en de Car Charger Deluxe. Beide werken gewoon op de sigarettenaansteker in de auto. Het apparaat wordt gewoon beschermd tijdens het opladen, door middel van een dock, het scherm blijft gewoon zichtbaar. Automobilisten kunnen ook praten terwijl de iPhone of iPod opgeladen wordt. Voor extra gebruiksgemak kunnen ze wisselen tussen horizontale en verticale rotaties op het dock.

"Mensen zijn steeds meer en vaker onderweg en hebben apparaten nodig die gemakkelijk in hun drukke levensstijl passen", zegt Robert de Vries, Sales & Marketing Manager bij Kensington Benelux. "De batterij raakt altijd leeg op de meest onhandige momenten. Dit wordt echt vervelend als we op deze apparaten vertrouwen voor ons werk en priveleven. Door de iPhone en iPod opgeladen te houden in de auto verzekeren gebruikers zich ervan dat zij optimaal voordeel halen uit de flexibiliteit van hedendaagse mobiele technologie."

De ‘gewone’ Car Charger heeft een adviesprijs van twintig euro en is reeds te koop. De Deluxe-editie heeft een adviesprijs van vijfenveertig euro en is eveneens reeds te koop.