2min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week bestaat de gagdet roundup voor twee derde uit gadgets die iets te maken hebben met de opwarming van de aarde en voor één derde uit een gadget die daar helemaal niets mee te maken heeft. Veel leesplezier!

YouSnow? iSnow!

De opwarming van de aarde. Niet alleen bedreigt ze een groot deel van het leven op aarde, ze is tegenwoordig ook een bedreiging voor gadgets. We stelden je vorige week namelijk een automatisch sneeuwbalgeweer voor, maar wat heb je daar aan als er geen sneeuw valt, net door die wereldwijde temperatuursverhoging, beter bekend als ‘de opwarming van de aarde’. En dat bracht de fabrikant van de ‘iSnow’ (zucht…) op een idee. Hij creëerde een potje met een niet-giftige polymeer dat zich in combinatie met water gedraag zoals echte sneeuw. Ver zal je er niet mee raken, maar voor 4 dollar per potje kan je natuurlijk wel meerdere potjes overwegen.

Lock-aboom!!!

Wie in een (studenten)stad vertoeft, weet dat fietsen een makkelijk doelwit zijn voor dieven. Zelfs een slot is niet altijd een garantie, aangezien de gemiddelde dief wel een manier weet om die open te krijgen of kapot te maken. Voor dat eerste zal er natuurlijk nooit een oplossing gevonden worden, maar doorgeknipte sloten zullen in de toekomst misschien net dat beetje minder voorkomen dankzij deze gadget. Dit slot is vanbinnen namelijk gevuld met geperste lucht, in combinatie met verf. Wie dit slot opent zal verrast worden met een luide knal, gevolgd door broek besmeurd met onuitwasbare verf. Voorlopig enkel concept.

’n Muisje van hout

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!