2min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week staat volledig in het teken van de absolute decadentie. Eerst bespreken we een apparaat dat je polsen masseert (of in mootjes hakt, dat laten we terzijde), daarna bespreken we twee gadgets die voor de nodige extra kilootjes moeten zorgen, nog vóór de feestdagen. Veel eet- en leesplezier!

De M van marteling of massage?

U brengt dagelijks ettelijke uurtjes door achter de computer? U houdt als man dagelijks een twee-uur-durende zelfbevredigingssessie? Overweeg dan eens dit massagetoestel, dat al uw polsproblemen oplost of toch op zijn minst verlicht, zo beweert de maker van dit massagetoestel. Op het eerste zicht zit dit er uit als één of andere vleemachine en/of marteltoestel, maar neemt u maar gerust aan dat dit toestel compleet veilig is. (*) Het toestel is te koop voor vijftig euro, als u de aankoop tenminste nog kunt maken met uw zere pols. (*)Uitzondering bevestigen de regel, Techzine Redactie is niet verantwoordelijk voor eventueel gemalen of gemartelde polsen.

Retro popcorn

Door de economische crisis is een avondje bioscoop voor sommigen onder ons al een behoorlijke investering. Het ticket kost toch al gauw een euro of zes en ook voor een pak(je) popcorn ben je al snel enkele euro’s kwijt. Dat maakt een avondje film natuurlijk stukken minder interessant dan vroeger en daarom is volgende gadget voor sommigen misschien een goede investering als je niet aan het knoeien wil gaan met maïs in een pan. Deze popcornmaker kost een slordige honderd euro, maar fleurt daarentegen wel elke filmavond op met het nodige geknisper en gekraak, om nog niet te spreken over het mogelijk stikkingsgevaar bij sommige minder handige eters. Ongetwijfeld zit een deel van de prijs ook in het opvallende retrodesign, je zult dus zelf moeten beslissen of dit een gerechtvaardige aankoop is.

Dough-Nu-Matic? Do’h!

En nu we toch bezig zijn over versnaperingen, wat vind je dan van deze Dough-Nu-Matic? Do’h!

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!