1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De stemrondes van STRATO’s wedstrijd zijn begonnen. Mensen kunnen gaan stemmen op de website die zij het beste vinden. De jury heeft al een flinke schifting gedaan, zo zijn er vijftien van de ongeveer negenhonderd aangemelde websites over.

De afgelopen drie maanden konden mensen hun website opgeven als mooiste website van 2008, een verkiezing die STRATO organiseert. De eerste selectieronde is gedaan door een jury, daardoor zijn er vijftien van de ongeveer negenhonderd websites over.

"De wedstrijd ‘De Mooiste Website van 2008′ is een overweldigend succes. Klanten hebben opvallend mooie sites ontwikkeld. Uit de inzendingen blijkt hoe creatief en veelzijdig onze Nederlandse klanten zijn. Van een website over de eigen hond tot webwinkels voor lp’s en massage, alles zat erbij. De positieve feedback van onze klanten op de wedstrijd onderstreept hoe zeer deze wedstrijd leeft. Het is nu aan het Nederlandse publiek om de winnaar te bepalen", aldus Damian Schmidt, CEO van STRATO

STRATO organiseert de wedstrijd voor het eerst, maar door het succes zal STRATO de wedstrijd in de toekomst gaan herhalen. Iedereen kan stemmen via de website van STRATO, stemmers maken kans op een iPod nano. De eigenaren van de winnende website krijgt een trip voor twee mensen naar Berlijn.