2min

Tags in dit artikel

, , ,

Ook deze week is er natuurlijk weer een Gadget Roundup, dat wil zeggen dat we weer drie toffe, leuke of gewoon knotsgekke gadgets gaan bespreken. Uw reguliere Gadgeteer heeft even geen tijd, dus ik neem ’t even van hem over! We starten met een lampje waarmee je te allen tijde kunt laten zien dat je van Nintendo houdt. Dan gaan we kijken naar echte Wii bokshandschoenen en als laatst gaan we bellen via je pols.

Drijf je liefde voor Mario Kart door!

Met de Mario Kart Wiimote Projecter Light kan men een afbeelding afkomstig uit Mario Kart projecteren. Hiermee kun je dus ten alle tijden gemakkelijk je voorliefde voor Nintendo projecteren. De projector zelf ziet eruit als een kleine WiiMote, waarmee je je voorliefde voor Nintendo des te meer kunt laten blijken.

Boksen op de Wii: Nu met echte handschoenen!

Ben jij een bokser in hart en nieren en wil je graag andere mensen verslaan met boksen, maar wil niemand tegen je boksen omdat je te goed bent? Koop dan de bokshandschoenen voor de Wii en ga tegen de computer! Die kent je immers toch niet… De bokshandschoenen hebben een opslagplaats voor de WiiMote en de Nunchuck, zodat ze nog bruikbaar zijn ook. De prijs van deze bokshandschoenen ligt rond de dertig dollar.

Bellen via je pols!

Ben jij zo iemand die constant belt, of constant gebeld wordt en wordt je het ook zat dat je dan steeds die telefoon uit de broekzak moet halen? Dan is dit polshorloge wat voor jou, hiermee kan je namelijk gemakkelijk je telefoon vervangen…

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!