1 min

Tags in dit artikel

,

Stuff.tv heeft recentelijk nog een bezoek gebracht aan de fabrieken van LG en heeft hier gezien dat het bedrijf bezig is met het voorbereiden van de verscheping van multi-touchschermen. Als gevolg hiervan doen op dit moment de geruchten de ronde dat deze ontworpen worden voor Apple en haar toekomstige multi-touch iMac.

Apple heeft duidelijk laten weten dat multi-touch niet een feature zal zijn die in de nabije toekomst zal verschijnen in haar desktops of notebooks. Toch is het altijd zo geweest dat veel mensen bleven denken dat Apple hier toch mee zou komen. Met de ontdekking van Stuff.tv worden deze geruchten alsmaar sterker.

Naast dit is het ook mogelijk dat de nieuwe schermen ontworpen worden voor de komende Windows 7-release of zelfs voor andere fabrikanten naast Apple.

Apple-fans zullen moeten wachten tot de volgende MacWorld Expo in januari om te kunnen zien of multi-touch inderdaad ondersteund zal worden door Snow Leopard. Tot dan, is het nog altijd niet meer dan een gerucht dat Apple dit inderdaad zal gaan produceren.