1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De Rabobank heeft een nieuwe mobiele applicatie geïntroduceerd waardoor het mogelijk is om via een mobiele telefoon te betalen in de horeca. De nieuwe applicatie heet MyOrder.

Voor deze nieuwe manier van betalen is Rabobank de samenwerking aangegaan met het Groningse IT-bedrijf Itis. Dit bedrijf heeft de hele applicatie ontwikkeld. Deze manier van betalen en bestellen is nog niet overal beschikbaar. Op lange termijn wil Rabobank Mobiel de applicatie landelijk gaan invoeren.

Het betalen gaat door middel van het onlangs gelanceerde Rabo Mobiel SMS Betalen. Voor deze vorm van betalen hoeft de gebruiker geen klant te zijn van de Rabobank. De gebruiker moet echter wel beschikken over een geavanceerde telefoon met een mobiele dataverbinding.

MyOrder is heel makkelijk te gebruiken. Via de applicatie is het mogelijk om bijvoorbeeld bitterballen, bier en andere versnaperingen te bestellen. Deze bestelling komt dan in het kassasysteem en bij de bediening terecht. Daarna kan de bestelling doorgevoerd worden.