2min

Tags in dit artikel

, , ,

Welkom bij de laatste Gadget Roundup van 2008. Vanzelfsprekend nemen we enkele gadgets onder de loep die helemaal in de wintersfeer passen. We beginnen daarom met een USB-kerstboom, sleeën lekker verder met een aluminium versie van Porsche Design en eindigen dit jaar met een klank-en lichtspel! Veel leesplezier en een spetterend 2009!

Beter laat dan…

Oké, oké, kerstmis is al gedaan, maar dat neemt niet weg dat je daarom niet lekker in de sfeer kan blijven met deze USB-kerstboom. Deze desktopvariant is voorzien van tien lichtjes die oplichten elke keer je een toets aanslaat op je pc. En natuurlijk, hoe sneller je typt, hoe meer lichtjes zullen oplichten, wat natuurlijk garant staat voor wat extra kerstsfeer. En als dat alles nog niet genoeg is bevat de boom ook nog een speaker die je door middel van een 3,5mm-jack kan verbinden met je pc, kwestie van je Z-5500 ook wat rust te gunnen tijdens de feestdagen. Want ja, die is het beu om jingle bells zo’n 213 keer per dag te spelen in repeat-modus. Verschillende modellen van de kerstboom zijn te koop bij BirdyGift.

Met een Porsche de heuvel af!

Porsche Design is al jaren een belangrijke speler op de markt en ook dit bedrijf gaat natuurlijk helemaal mee in de wintersfeer. De designers daar hebben zich namelijk toegelegd op een stijlvolle remake van het oeroude sleedesign, waar menigeen al mee van de heuvel geraasd is. De slee is bestaat uit een aluminium frame met glijders van roestvrij staal. Je achterwerk wordt dan weer verwend met waterproof leer dat tegen een stootje kan en bovendien UV-resistent is. Bovendien hoef je de kerstkilootjes niet te vrezen want de slee kan een gewicht tot 110kg verdragen. Te koop voor een luttele 490 dollar.

Kerstmis met het ‘Trans-Siberian Orchestra’

En deze klassieker hoort natuurlijk bij elke goede eindejaars-gadgetroundup. Sit, watch, listen and enjoy!

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!