2min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft heeft gereageerd op een statement van Sony. Sony liet weten dat men het meeste heeft aan een PS3. De console zou makkelijk tien jaar lang mee kunnen gaan en volgens het bedrijf is de PS3 ook meer op de toekomst gericht dan de Xbox 360.

Tijdens het begin van de Consumer Electronics Show liet Sony het volgende namelijk weten: "Zorg dat gaming en entertainment simpel blijven. We leveren functionaliteiten zoals Blu-Ray en geïntegreerde WiFi die de consument niets kosten. Daarbij komt nog een grotere harde schijf en gratis online gaming en daarom bieden wij een product aan dat minstens tien jaar het geld waard zal blijven."

Hierbij werd de volgende illustratie geïntroduceerd om de tekst te ondersteunen:

De statements van Sony hebben Microsoft uitgelokt, want Microsoft heeft weer gereageerd op de uitingen van het bedrijf over de PS3. Uit deze reactie blijkt dat Microsoft vindt dat de Xbox 360 verreweg de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.

Aaron Greenberg, group product manager van de Xbox 360 laat het volgende weten: "Ten eerste wil ik zeggen dat we op dit moment absoluut niet zouden willen ruilen met Sony. Aangezien de Xbox 360 ruim de helft goedkoper is, helpt deze prijs ons aardig. Tijdens de feestdagen is dit te merken. Aangezien de Xbox 360 veel goedkoper is mogen we trots zijn op de kwaliteit van het product dat we leveren. Voor mijn gevoel leveren wij meer kwaliteit op het gebied van games en entertainment dan ieder ander platform dat zich op dit moment op de markt bevindt."

Tevens laat Aaron Greenberg in een interview met Kotaku weten dat hij het er liever over heeft waarom men beter de Xbox 360 kan kopen in plaats van dat er een gesprek gevoerd wordt dat gaat over het systeem van de concurrent.