2min

Tags in dit artikel

, ,

Mvix heeft besloten een samenwerking aan te gaan met NewsXS. Mvix gaat namelijk usenettoegang verschaffen aan consumenten die een Mediastreamer- of Multimedia Harddisk-product kopen, deze consumenten kunnen namelijk tien gigabyte aan films, muziek, games of applicaties downloaden via usenet.

Mvix is een bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van multimedia- en storage-producten. Het bedrijf heeft nu besloten om elke klant vanaf 19 januari te voorzien van een gratis NewsXS-account, een aanbieder van payservers in Nederland voor nieuwsgroepentoegang. Met het account kan men tien gigabyte downloaden.

"Wat 10 jaar geleden is gebeurd met de muziek staat nu te gebeuren met films en TV series", aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv. "10 jaar geleden begon iedereen met het digitaliseren van muziek om het vervolgens af te spelen op mp3 spelers en mobiele telefoons. Nu vrijwel alle foto’s digitaal worden vastgelegd is het de beurt aan films, TV series en homevideo’s. Een steeds breder publiek ontdekt het gemak om deze mediabestanden te digitaliseren en ze vervolgens met een Mediastreamer of Multimedia Harddisk direct af te spelen op de televisie. Om die drempel nog verder te verlagen bundelen wij vanaf nu alle Mvix producten met een gratis nieuwsgroep account."

NewsXS had ook een reactie klaar: "Wij zijn zeer verheugd met deze unieke actie van Mvix Benelux," aldus een woordvoerder van NewsXS. "Het supersnel downloaden wint in korte tijd ongelooflijk veel terrein en wordt mede door deze actie van Mvix toegankelijk gemaakt voor een zeer breed publiek."

Mvix laat klanten die een Mvix-product gekocht hebben na 1 januari niet in de kou staan. Ook deze klanten kunnen een dergelijk account krijgen. Door een email te sturen naar het bedrijf en hierbij een kopie van de aankoopnota te voegen plus het serienummer van de Mvix-speler wordt een actievatiecode per email toegezonden.