1 min

Tags in dit artikel

,

Intermax heeft besloten om ook lid te worden van de Dutch Hosting Provider Association, hiermee wordt het totaal aantal leden naar negentien opgehoogd. De DHPA richt zich op een professionalisering van de hostingmarkt zoals deze nu bekend is in Nederland.

Hans Bennink, directeur van DHPA: "We hebben als DHPA besloten om dit jaar ons draagvlak in de managed-hostingsector verder te verbreden en daarmee een nog krachtiger spreekbuis te worden dan we nu al zijn. Vandaar dat we blij zijn met de aansluiting van Intermax, een sterke en speler uit de regio Rotterdam die zich actief inzet voor verdere professionalisering van de business. Dat sluit uitstekend aan bij de doelstelling van de DHPA om het profiel en de rentabiliteit van de managed-hostingsector te verbeteren."

Intermax bestaat inmiddels vijftien jaar en is een vrij bekende speler op het gebied van hosting, zeker in omgeving Rotterdam. John T. Knieriem, algemeen directeur van Intermax: "Bovendien is meer transparantie in deze markt van groot belang voor onze (potentiële) klanten en voor de sector als geheel. De DHPA brengt de belangrijkste spelers in de hostingmarkt samen. En daar is duidelijk behoefte aan!"