2min

Tags in dit artikel

, , ,

Dell, de Amerikaanse computerfabrikant, komt binnenkort met een nieuwe desktop op de markt. De desktop wordt de Studio One 19 genoemd en deze desktop zal wellicht eerst gelanceerd gaan worden in Japan aangezien Dell Japan deze informatie ook heeft vrijgegeven.

De specificaties kunnen door de gebruiker aangepast worden door het gebruiken van verschillende opties waarmee men het standaardmodel aan kan passen. Standaard kan er gekozen worden voor een Core 2 Duo-processor of een Core 2 Quad-processor. Het systeem beschikt over 4 GB aan werkgeheugen en de opslagcapaciteit bij het standaardmodel bedraagt 750 GB.

Er is geen behuizing aanwezig waar de hardware in zit, want de hardware is geïntegreerd in het scherm. Het gaat hier om een 18,5 inch scherm dat een resolutie van 1366 pixels bij 768 pixels op het scherm kan toveren. De aspect ratio van het scherm bedraagt 16:9.

Op grafisch gebied kan er gekozen worden voor twee verschillende soorten grafische kaarten. De GeForce 9200 en de GeForce 9400, beiden afkomstig van NVIDIA, behoren tot de mogelijkheden. Om welke hoeveelheid geheugen het bij deze kaarten gaat is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Overige features van de Studio One 19 van Dell zijn zes USB 2.0-poorten, onboard Ethernet, 802.11b/g WiFi en een 1,3 megapixel webcam. Er kan ook gekozen worden voor een extra dvd-speler of Blu-ray-speler. Het besturingssysteem in kwestie is Windows Vista en er kan hier gekozen worden voor de 32-bit of 64-bit versie.

Het product van Dell is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Het gaat hier om de kleuren roze, rood, blauw, wit en zwart.

De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen opties en de Studio One 19 zal rond het einde van maart 2009 beschikbaar zijn voor de consument.