2min

Tags in dit artikel

,

De hardwarefabrikant OCZ heeft onlangs twee nieuwe muizen via officiële wijze aangekondigd. De muizen in kwestie gaan met de namen OCZ Eclipse en OCZ Behemoth door het leven.

Volgens OCZ zijn de muizen ontworpen in een ergonomisch design en is er voor de nauwkeurigheid van de muis gekozen voor een Double Laser Engine. Beide muizen beschikken over een zogenaamde "2-way scroll wheel".

In de OCZ Eclipse en de OCZ Behemoth zitten LED’s verwerkt die de muis verlichten. Hier hoopt OCZ wellicht de gamers mee aan te spreken, aangezien dat ook de doelgroep is van deze twee producten. De muizen zijn verder uitgerust met vijf extra knoppen en een zwarte coating van rubber. Volgens OCZ zijn de muizen gericht op de "hardcore gamer".

De OCZ Eclipse is in staat om op een maximale DPI te werken met een waarde van 2400. Het is bij de OCZ Eclipse tevens mogelijk om het gewicht van de muis aan te passen door middel van het bijplaatsen van extra gewichtsblokjes. De DPI-waarde van de OCZ Behemoth ligt hoger dan die van de OCZ Eclipse. De OCZ Behemoth kan zijn werk namelijk doen op een maximale DPI-waarde van 3200.

De beide muizen worden geleverd met een garantie van twee jaar. Op het moment van schrijven heeft OCZ nog geen informatie vrijgegeven over de adviesprijzen, maar volgens de onderneming worden de muizen aangeboden tegen een relatief lage prijs waarvoor men hoge kwaliteit terugkrijgt. Over een eventuele lanceringsdatum is nog niet gesproken.

OCZ Eclipse

OCZ Behemoth