1 min

Tags in dit artikel

,

Pc-gamers die op de game Braid zitten te wachten zullen nog iets langer moeten wachten. De game is namelijk uitgesteld tot 10 april om bugs te verhelpen.

Braid is een zogenaamde platform-/puzzle-game ontworpen door een onafhankelijke ontwikkelaar genaamd Jonathan Blow. Op de Xbox 360 is de game al te spelen sinds 6 augustus 2008. De pc-versie zou binnenkort uitkomen, maar is nu uitgesteld tot 10 april. Blow geeft daarvoor de volgende verklaring op zijn weblog.


"De vertraging is er alleen om wat problemen op te lossen die we tegenkwamen tijdens het testen met verschillende Windows-versies. Ook hebben we een speciale verrassing gepland met betrekking tot de muziek in Braid. Dus, sorry voor de vertraging, ik weet dat veel mensen al lang wachten op een versie voor de pc en het is niet geweldig om nog eens 10 dagen extra te wachten. Maar hierdoor kan ik jullie een fatsoenlijk werkende game afleveren. (Wat eigenlijk onmogelijk is in Windows, maar het beste wat ik kan doen is te proberen het zo lang mogelijk te laten werken bij zo veel mogelijk mensen."

Aangezien Blow een onafhankelijke developer is, wordt de game niet uitgegeven door een grote uitgever, maar via verschillende services als Steam, Greenhouse en Impulse.