1 min

Tags in dit artikel

, ,

Boekuitgever Dorling Kindersley heeft van Microsoft toestemming gekregen om voor de softwaregigant een encyclopedie te gaan maken over het Halo-universum.

De encylopedie gaat veel aspecten uit het Halo universum beschrijven, waaronder wapens, voertuigen en personages. Ook Halo: Orbital Drop Shock Trooper (ODST) zal opgenomen worden in deze encyclopedie. Halo: ODST is een nog niet uitgebrachte game uit het Halo-universum, die zich afspeelt voor Halo 3.

Frank O’Conner zal het voorwoord gaan schrijven. O’Conner is bekend van de Halo-franchise en heeft bij Bungie gewerkt, momenteel werkt hij bij Microsoft. Het boek moet in totaal 352 bladzijden gaan bevatten, allemaal volledig in kleur. Ook wordt het boek uitgegeven in een groot aantal talen en in meerdere landen.

Alex Allen van Dorling Kindersley is erg enthousiast: "Halo heeft het creatieve team van Dorling Kindersley altijd gefascineerd, velen van de teamleden zijn fanatieke gamers. En we hebben veel ondersteuning gehad van Halo’s ervaren team om dit prachtige boek te maken." De Halo-encyclopedie moet in november van dit jaar uitkomen.