1 min

Tags in dit artikel

,

Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) Shadowbane, gaat vanaf 1 mei offline. De PVP-georiënteerde MMORPG werd in 2003 uitgebracht door Ubisoft en Stray Bullet Games.

De Shadowbane-servers gaan dus op 1 mei offline, maar Shadowbane is niet het eerste online-spel dat offline gehaald wordt in 2009. Eerder werden Hellgate: London en Tabula Rasa, beide ook MMO’s, al offline gehaald. Hellgate: London werd in januari offline gehaald en Tabula Rase een maand later, terwijl beide games pas in 2007 uitkwamen. Shadowbane heeft het een stuk langer volgehouden, het spel kwam in 2003 online en er zijn nog steeds mensen die het spelen.


Een medewerker van Ubisoft liet op de officiële website van Shadowbane weten: "We komen tot jullie met verdriet, maar ook met blijheid en trots. Verdriet omdat 1 mei de servers van Shadowbane offline gaan voor altijd. Maar er is blijheid omdat het zo lang geduurd heeft en we zijn trots op de geweldige community die altijd loyaal aan en behulpzaam is geweest voor Shadowbane."