2min

Tags in dit artikel

, ,

SPAMFighter komt met een nieuw product op de markt. Het bedrijf, dat voornamelijk bekend staat om zijn gelijknamige product ‘SPAMFighter’, komt nu ook met SLOW-PCfighter. Een product dat trage computers weer terug een boost moet geven.

De ontwikkelaars hopen met het programma een dienst neergezet te hebben die ervoor zorgt dat computers weer snel kunnen worden op een eenvoudige manier. SLOW-PCFighter gooit ongebruikte data weg, zoals cookies, foutieve software en mislukte driverinstallaties. Naast het verwijderen van de ongebruikte data pakt SLOW-PCFighter ook foute uninstalls aan, zodat ook de overgebleven instellingen en dergelijke verdwijnen. Op die manier moet de computer langer meegaan.

Een wereldwijd onderzoek onder ongeveer vijfhonderd respondenten leert dat 78 procent niet van plan is een nieuwe computer te kopen. Desondanks geeft 38 procent wel aan dat hun computer langzamer wordt en 42 procent is ontevreden over de huidige opstarttijd. De oorzaak hiervan steken de meeste gebruikers op ’teveel onnodige’ software en op een te oude computer. Andere gebruikers kozen nog voor spam en andere malware, als boosdoener.

Martin Thorborg, medeoprichter en CMO van SPAMfighter: "Consumenten willen hun pc-prestaties verbeteren zonder een nieuwe pc aan te hoeven schaffen. Met SLOW-PCfighter spelen we in op deze consumentenvraag. Omdat veel mensen vanwege de huidige economische situatie dit jaar geen nieuwe computer zullen kopen, is het belangrijk dat ze de juiste tools ter beschikking hebben om het maximale uit hun huidige pc te halen. SLOW-PCfighter is onze versie van reanimatie voor pc’s. Dit betekent dat we de apparaten weer nieuwe leven inblazen door onnodige programma’s en bugs te verwijderen om snelheid en prestaties te verhogen."