2min

Tags in dit artikel

, , ,

Nadat Simbin enkele weken geleden bekendmaakte dat er een Volvo-game zou komen, was er nog niet veel over bekend. Inmiddels is er meer informatie over het spel binnengekomen bij Techzine en de inhoud is verrassend.

Zoals in het vorige nieuwsbericht vermeld, zou in ieder geval de Volvo S60 Concept Car in het spel te vinden zijn. Nu is bekend geworden dat daarnaast de Volvo C30 van STCC 2008, de Volvo S60 van STCC enkele jaren geleden, de Volvo S40 uit het BTCC 1998/1999, de Volvo 850 Estate uit BTCC 1994 en de klassieke, legendarische Groep A Volvo 240 Turbo ook in het spel te vinden zijn. Dit zijn dus vijf verschillende racewagens en één conceptauto.

Volvo 850 Estate op Gothenborg

Naast deze wagens is ook bekend geworden welke circuits in het spel zitten. Zoals eerder vermeld op Techzine zouden er twee circuits in het spel aanwezig zijn. De twee circuits zijn de Zweedse Gothenborg Eco Drive Arena en het Oekraïense Chayka-circuit. Het Zweedse circuit is al bekend uit STCC The Game van Simbin, terwijl Chayka geheel nieuw is.

Volvo 240 op Chayka

Er zullen drie moeilijkheidsgraden aanwezig zijn, novice, semi-pro en pro. Op pro-niveau zullen er geen hulpmiddelen aanstaan, terwijl die op de lagere moeilijkheidsgraden wel beschikbaar zijn.

Het spel komt uit op 26 mei, en is te verkrijgen via deze website. Ook op het Techzine-forum loopt een draadje.