Het lijkt erop dat er informatie is uitgelekt over LG’s nieuwste telefoon. De telefoon is nu nog in ontwikkeling, maar zou Black Label 40 genoemd worden en de opvolger zijn van de LG Chocolate.

Deze telefoon word voorlopig de Black Label 40 genoemd. Het meest opvallende aan deze LG-telefoon is het touchscreen. Dit is namelijk een 4.12 inch groot widescreen met een resolutie van 345 x 800 pixels, waarmee de internet- en game-ervaringen beter moeten worden, in vergelijking met andere mobiele telefoons.

Ook heeft deze telefoon een ingebouwde GPS-ontvanger, WiFi en verder alle gangbare connectiviteit. Wat voor camera de telefoon heeft is niet bekend. Het lijkt erop dat het een 5.0- of een 8.0-megapixel camera betreft. Dit wordt echter niet duidelijk door het uitgelekte filmpje van de telefoon.

Het is nog niet zeker of het beeldmateriaal wat is vrijgegeven van de BL40 van LG afkomt. Het filmpje is op YouTube gezet, terwijl er op de website van LG nog niets bekend is over de telefoon. Het gaat dus, vooralsnog, om geruchten. Het lijkt er overigens op dat het filmpje ondertussen weer verwijderd is door de gebruiker die het filmpje ook geüpload had.