min

Tags in dit artikel

, , ,

Ontwikkelaar van de skateboard-controller voor Tony Hawk: Ride, Robomodo, heeft bekend gemaakt dat we de uiteindelijke vorm van het board nog niet gezien hebben. We zagen een controller die zwart en grijs was, deze controller was volgens Robomodo echter nog niet af.

"Het board dat we tot nu toe hebben laten zien is de Darth Vader van de skateboards, het is niet het uiteindelijke apparaat." Maakte Josh Tsui tegenover GamesIndustry.biz bekend in een interview. "We komen met een wit board, wat meer klantvriendelijk is. Het is veel meer iPod-like, voor de mensen die een betere term willen. Mensen stappen meteen op het witte board, dat doen ze niet als het board zwart is. Het is onderdeel van het industriële ontwerp, om mensen duidelijk te maken dat het een skateboard is, maar om het er ook vriendelijk uit te laten zien."

Volgens Tsui is het board "het meest uitgebreide apparaat op de markt", en zal het een "kick-start zijn voor de volgende generatie controllers." Tony Hawk: Ride wordt later dit jaar verwacht, een officiële releasedatum is er echter nog niet. Het spel komt uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii.