1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Ook KPN heeft nu officieel de HTC Hero aangekondigd. Hiermee hebben zowel Hi als KPN de HTC Hero nu officieel op voorraad en kan deze besteld worden.

Anders dan met T-Mobile kiest KPN er niet voor om het toestel onder een andere naam te lanceren. Het toestel heet gewoon ‘HTC Hero’ en is sinds gisteren op de website van KPN te vinden. Het toestel stond al langer, als preorder-model, op de website van Hi. Beide telecomproviders hebben het toestel nu ook voorraad.

Zowel KPN als Hi bieden het toestel gewoon in het wit en in het bruin aan. De standaard kleuren dus. T-Mobile biedt het toestel exclusief in het zwart aan en noemt het toestel de T-Mobile G2 Touch. Dit is het eerste Android-toestel dat KPN aanbiedt. Volgens KPN is dit een ‘opkomende markt’, wat verklaart waarom ze eraan mee willen doen.

De nieuwe HTC Hero is het nieuwe toestel van HTC. Het toestel is uitgerust met een vijf megapixel camera, een warmte- en bewegingssensors en biedt de gebruiker een alternatieve Android-interface. Het toestel draait namelijk HTC Sense, een eigen grafische schil om Android heen. HTC Sense is geschreven door HTC.