1 min

Tags in dit artikel

, ,

Rockstar Games heeft bekend gemaakt dat de muziekgame Beaterator vanaf 2 oktober in de winkels ligt. Het spel is nu nog bekend als: "Beaterator, gepresenteerd door Rockstar Games en Timbaland."

Het succesvolle online spel op de site van Rockstar Games werd zo populair dat er besloten is een volwaardige versie uit te geven. Het spel zal daarom op de PlayStation Portable uitkomen. Producent van popmuziek Timbaland werkt nog steeds mee aan het project en liet het volgende weten: "Ik heb nauw samengewerkt met Rockstar Games om iets compleet unieks te maken. Beaterator is als mijn muziekstudio, omgebouwd tot een set tools die iedereen kan gebruiken. We kunnen niet wachten op de beats die mensen maken en delen met de wereld."

Beaterator wordt door Rockstar Leeds ontwikkeld en door Take-Two uitgegeven. De Amerikanen kunnen eerder met het spel aan de slag, daar komt het spel namelijk al op 29 september op de markt. Tot 2 oktober zullen wij Nederlanders het moeten doen met de online versie van Beaterator.