1 min

Tags in dit artikel

, , ,

HTC heeft tegenover SlashGear bevestigt dat er inderdaad een update aankomt voor de HTC Hero. De nieuwe HTC Hero-update zal in ieder geval een bug fixen in de Twitter-applicatie. Wat er verder gaat veranderen is niet bekend.

De HTC Hero is het nieuwe vlaggenschiptoestel van HTC. Het toestel is ook op Techzine onder de pijnbank gelegd. Waar ondermeer uitkwam dat de snelheid af en toe te wensen overlaat. Op XDA-developers verschenen na verloop van tijd diverse geruchten dat HTC zou werken aan een snellere firmware voor de HTC Hero. Of deze update inderdaad ook de snelheid gaat verbeteren, zoals verwacht wordt op XDA-developers, is onbekend.

Het is namelijk nog onbekend wat de update voor verbeteringen gaat brengen. Het lijkt erop dat er in ieder geval een bug in de Twitter-applicatie wordt platgestampt. Het zal gaan om wat kleinere bugs en dergelijk, maar mogelijk wordt ook de snelheid verbeterd.

De update wordt binnen enkele weken verwacht op de HTC-website. HTC wil er nog niet veel over kwijt, maar stelt wel: "HTC zal een software-update uitbrengen voor de HTC Hero, deze zal beschikbaar komen via de website in de komende weken. De update zal de ervaringen met de Hero gaan verbeteren."