2min

Tags in dit artikel

,

De Chinese website 8080.net toont foto’s van een telefoon die mogelijk de HTC Hero moet gaan opvolgen. De website spreekt zelf van de HTC Hero, maar dan de Amerikaanse versie.

De telefoon heeft geen knik en lijkt meer weg te hebben van Touch Cruise. Als de foto’s daadwerkelijk een HTC-toestel onthullen, dan lijkt het waarschijnlijker dat dit een opvolger wordt van de HTC Hero. De HTC Hero heeft nog een ‘knik’ in het design, maar dat heeft deze HTC niet.

Op persconferenties benadrukt CEO HTC Nederland ten alle tijden dat de knik bijzonder handig is. Dat HTC een toestel uitbrengt zonder ‘knik’ erin waar Android op draait lijkt dan ook onwaarschijnlijk. De website zelf stelt dat het om de Amerikaanse versie van de HTC Hero gaat. De Hero is immers nog niet uitgebracht in Amerika door HTC.

MobileCowboys meldt dat het vermoedelijk om Chinese namaak gaat, waarbij het toestel dus helemaal niet van HTC afkomstig is. In China worden wel meer namaakproducten gemaakt, dus zo onwaarschijnlijk is het gerucht niet. Bewijs voor beide stellingen over de foto’s wordt echter niet aangeleverd.

Het toestel dat op de foto’s te zien is heeft 256 mb ram en een Qualcomm-processor met 528 mhz. Dat zijn nagenoeg dezelfde specificaties als de HTC Hero heeft. Ook deze telefoon heeft een 5 megapixel camera en geen flitser of dergelijk. Het toestel is zilver en heeft dus geen ‘knik’.