1 min

Tags in dit artikel

, ,

Na OnLive en Gaikai hebben we nu ook OTOY, een soortgelijke service waar nog erg weinig over bekend is.

OTOY werkt volgens hetzelfde principe als OnLive en Gaikai, de spellen staan op de servers van het bedrijf zelf en worden gestreamed naar het apparaat. Ars Technica kreeg de kans om de service live te zien. Ze kregen Crysis op de iPhone te zien en dat scheen verbazingwekkend goed te werken. Ook BioShock, World of Warcraft en Grand Theft Auto IV werd getoond op de pc. Er zijn echter nog wel een hoop dingen die verbeterd moeten worden. Zo is er nog geen geluid aanwezig en zal de besturing anders plaats moeten gaan vinden. De website van OTOY is nog behoorlijk kaal, het enige wat je ziet is een cirkel met daarin het woordje ‘soon’.

Waar Ars Technica alleen een demo te zien kreeg van de nieuwe service, mocht TechCrunch er echt mee aan de slag. In de video onderaan dit bericht is te zien hoe ze bij TechCrunch Grand Theft Auto IV draaien in de Safari-browser met OTOY.

Veel over OTOY is er echter nog niet bekend, we hopen binnenkort meer te kunnen vertellen over de nieuwe service. De bèta van Gaikai zal deze maand in Europa plaats gaan vinden. De publieke bèta van OnLive is al geopend in de Verenigde Staten.

OTOY hands-on door TechCrunch: