1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Apple heeft vanavond volkomen onverwachts een 3.1.2-update voor het iPhone OS vrijgegeven. De update lost volgens Apple een aantal ingrijpende problemen op.

Een van deze problemen betreft een sporadisch optredend probleem waarbij de iPhone niet uit de slaapstand wil ontwaken. Het toestel is daardoor volkomen onbruikbaar waardoor bijvoorbeeld binnenkomende gesprekken niet doorgestuurd worden. Doorgaans helpt het dan alleen om het iPhone OS middels de Home- en Sleepknop opnieuw op te starten.

Een ander probleem dat met de update opgelost zou moeten zijn betreft een probleem waarmee mobiele netwerkdiensten stoppen met werken totdat het toestel opnieuw opgestart is. Dit kan onder meer resulteren in sms-berichten die niet aankomen, terwijl geen foutmelding wordt gegeven.

Ten slotte wordt ook nog een probleem opgelost waarbij het toestel zo nu en dan kan crashen tijdens het bekijken van videostreams. De update is geschikt voor alle iPhone-modellen en is ongeveer 240 MB. Updaten kan middels iTunes door op de ‘Controleer op update’-knop te klikken.