1 min

Tags in dit artikel

Op een roadmap van Motorola zijn enkele nieuwe telefoons opgedoken. Daarnaast zijn er wat telefoons opgedoken die al reeds uitgebracht zijn, of die al eerder in het geruchtencircuit zijn opgedoken. Zo blijkt dat de Motorola Sholes toch binnenkort haar intrede zal maken.

Op dit moment is de Morrison al door Motorola bevestigt en die komt op de markt als de Motorola CLIQ. Maar daarnaast waren er nog geruchten over een ‘Sholes’. Die geruchten worden nu bevestigd door een uitgelekte roadmap van de fabrikant. Die roadmap stelt dat de sholes ergens tegelijkertijd met de CLIQ gereleased moet gaan worden.

Dan zijn er nog wat nieuwe telefoons opgedoken. Zo komt er een Tablet-versie van de Sholes uit en zullen ook de Motus en Zeppelin hun intrede maken. De beide telefoons staan gepland voor 2010 en dan waarschijnlijk het eerste kwartaal. De ‘gewone’ Sholes staat gepland voor oktober dit jaar, te samen met de CLIQ. De Sholes zou dus binnenkort aangekondigd moeten worden.

In hoeverre de Motorola roadmap, zoals deze nu is uitgelekt, betrouwbaar is, is niet bekend. De Sholes en de CLIQ staan er in ieder geval op, wat de roadmap toch betrouwbaarder maakt.