2min

Tags in dit artikel

,

Het is nogal vaak dat bedrijven stiekem wat meer in een laptop stoppen, of juist een extra functie aan iets gaan toevoegen. Dit is nu de laatste tijd steeds vaker te zien, ze maken wat bekend, maar het heeft meer functies.

Over stiekem gesproken, Dell heeft in het geheim de touch functie toegevoegd in hun Studio 17 laptops. Het geheim is vandaag dan alsnog onthuld dus moeten we echt wat meer weten van de laptop. Dell heeft daar natuurlijk op ingespeeld en heeft het één en ander verteld.

De Studio 17 laptop is een 17.3-inch touchscreen met een maximum resolutie van 1600×900 pixels. De laptop wordt geleverd met Windows 7 Home Premium. Op de site van Dell kun je kiezen voor verschillende processoren, zoals de Intel Pentium Dual Core T4300 tot een Intel Core 2 Duo T9600. Je kan er voor kiezen om 3GB DDR3 1066 MHz geheugen te pakken of wellicht meer, het maximum is 8GB DDR3.

Dit is niet het enige waar je uit kan kiezen, je kan ook kiezen voor meer opslagruimte, zo heb je de keuze van 250 GB tot en met 1 TB. Ook kan je kiezen voor een onboard grafische chip of een ATI Mobility Radeon HD 4570/4650. Je kunt ook nog kiezen tussen twee verschillende batterijen, de WiFi ontvanger, de geluidskaart en zelfs welk toetsenbord je wilt.

Je kan hem nu al pre-orderen, en de prijs ligt tussen de 899 euro en de 3596 euro.