1 min

Tags in dit artikel

,

Vanaf vandaag komt in Japan Professor Layton and the Devil’s Flute in de winkels te liggen. Reden voor ontwikkelaar Level-5 om een vijfde deel aan te kondigen, genaamd Professor Layton and the Miracle Mask.

Het spel komt, net als de voorgangers weer uit op de Nintendo DS. Op het launch evenement van Professor Layton and the Devil’s Flute liet Level-5 president Akihiro Hino artwork zien van het volgende deel. De artwork is onderaan dit bericht te bekijken. In het vijfde deel van de serie moeten Professor Layton en zijn hulpje Luke een mysterie oplossen in Casino City. Er is een verband tussen het mysterie en de ‘Miracle Mask’, het masker lijkt wensen te vervullen.

Volgens een bericht van het Japanse magazine Famitsu zouden er grote veranderingen qua gameplay worden doorgevoerd voor het vijfde deel. Professor Layton and the Miracle Mask zal vanaf de herst van 2010 in de Japanse winkels liggen. Over een Europese release is nog niks bekend, we hebben tot nu toe twee titels uit de serie in Europa gehad.