1 min

Tags in dit artikel

,

Sony introduceerde gisteren VidZone, een videoclipdienst voor de Playstation 3. Deze nieuwe videoclipdienst biedt meer dan 10.000 muziekvideo’s van internationale en Nederlandse sterren aan.

Playstation 3 bezitters kunnen de applicatie van VidZone gratis downloaden uit de Playstation Store. Wanneer de gebruiker de applicatie heeft geïnstalleerd kan hij de videoclips streamen naar zijn Playstation. Ook is er een mogelijkheid om een playlist te maken en deze op te slaan.

De VidZone is al langer actief in verschillende landen, waar het een groot succes is. Zo was het programma in het buitenland binnen acht weken al een miljoen keer gedownload en waren er al meer dan 100 miljoen muziekvideo’s gestreamd.

Michael Russo, CTO en Directeur van Digital Business Development bij VidZone vertelt, "Met VidZone geven we muziekliefhebbers niet alleen toegang tot duizenden videoclips. We zorgen ook voor een volledig interactieve en persoonlijke muziek belevenis. Dankzij VidZone kun je een van ‘s werelds grootste verzamelingen videoclips bekijken. Je streamt wat je wilt en wanneer je wilt. Het mooie aan de PS3 als platform voor VidZone is dat fans op een veel socialere manier in hun woonkamer kunnen genieten van hun lievelingsclips".