1 min

Eerder meldden we al dat er binnenkort een bèta zou komen van Command & Conquer 4: Tiberian Twilight. Deze bèta is nu openbaar voor iedereen speelbaar.

De gesloten bèta is nu dus voor iedereen toegankelijk, maar je moet wel een key hebben. Deze is hier te verkrijgen. Dus alle mensen die de vorige bèta gemist hebben kunnen nu meteen aan de slag. "We zouden niet enthousiaster kunnen zijn om fans een indruk te geven van wat Command & Conquer 4: Tiberian Twilight inhoudt met de nieuwe multiplayer-bèta", aldus Lead Designer, Sam Bass. De bèta bestaat uit vier multiplayer-maps, waaronder de splinternieuwe ‘Afflicted Arena’.

"Spelers kunnen de snelle real-time-strategy actie verwachten die ze gewend zijn en waar ze van houden in de Command & Conquer-franchise. Plus nieuwe gameplay-elementen die het echt een stuk intenser maken, voornamelijk in onze vijf-tegen-vijf multiplayer modes."

Het laatste deel in de Tiberium-saga wordt exclusief ontwikkeld voor de pc bij Electronic Arts Los Angeles. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight zal vanaf 19 maart in de Europese winkels liggen, drie dagen later dan de Amerikaanse release.