2min

Tags in dit artikel

Lian Li is weer terug in de spot-lights, vandaag presenteren ze namelijk hun nieuwe PC-A77F full-tower kast.

De kast, uiteraard gegoten in zwart-aluminium, doet een beetje denken aan de oude Lian Li ArmorSuit.
De kast is 57 centimeter hoog, 22 centimeter breed en 59 centimeter diep.
Met een gewicht van 9,2 kilo en bovenstaande formaten mag het bestempeld worden als een flinke-full tower, vooral in de hoogte.
Zo kan de kast een full-atx moederbord huizen, met ruimte voor de voeding onderin. De kast heeft maar liefst twaalf 5,25"-bays voor bijvoorbeeld DVD-schrijvers. Bovenop de kast zit onder een klepje een I/O-panel die één e-SATA-poort bevat, vier USB3.0-poorten en twee audio-poorten.

De kast heeft ook gaten voor waterkoelingsslangen, en is daarmee dus ook geschikt voor een waterkoelings-radiator met dubbele pijp. Deze kan door de grote ruimte ook onderin de kast bevestigd worden.
Voor koeling is ook goed gezorgd. Aan de voorzijde zien we drie 120 mm ventilatoren werkend op 1200 RPM. Deze ventilatoren zijn uitgevoerd met blauwe ledjes voor een mooi effect. Achterin de kast is ook een ventilator te vinden. Dit keer ook in 120 mm, maar zonder blauwe ledjes en omdat dit de outtake-ventilator is werkt deze op 1500 RPM.
Aan de bovenzijde zitten twee grote 140 mm ventilatoren werkend op 1000 RPM. Om het allemaal in het gareel te houden, en te zorgen dat de kast niet opstijgt, heeft Lian Li ervoor gekozen de kast uit te rusten met een ingebouwde fan-controller, zodat je zelf de ventilatoren kunt regelen wanneer je de koeling daadwerkelijk nodig hebt.
De behuizing is in maart beschikbaar en moet rond de 320 euro gaan kosten.