2min

Tags in dit artikel

, , ,

A-Data heeft veel te laten zien, althans dat bleek toen wij bij de stand van hen aankwamen. Zoals je wellicht al in het andere bericht hebt gelezen over het bedrijf zijn ze met een serie geheugenmodules en SSD’s gekomen. Maar daarnaast kwamen we nog een aantal interessante artikelen tegen als USB-sticks, externe harde schijven, memory cards en zelfs voedingen.

SDXC-kaart van A-Data

A-Data weet ons nog aardig te verrassen op het gebied van nieuwtjes, ze hebben net een nieuwe memory card met voor deze tijd extreem hoge capaciteit gelanceerd. De SDXC-kaart die ze ons laten zien heeft een opslagcapaciteit van 64 GB. Ook Compactflash-kaartjes zijn in deze grootte te vinden bij A-Data. De SDCX-kaartjes kunnen door het exFat-systeem groeien tot een maximum van 2 TB.

128 Nobility USB-stick van A-Data

Op het gebied van USB-sticks zijn we ook interessante dingen tegengekomen. A-Data had een USB-stick met 128 GB aan capaciteit, het mooie van deze grote USB-stick is dat hij zowel eSATA als USB ondersteunt met dezelfde aansluiting.

USB 3.0 USB-stick

Ook hadden ze een andere USB-stick met USB 3.0-ondersteuning. Deze waren te leveren in drie verschillende versies, namelijk de 16, 32 en 64 GB.

Externe SSD met USB 3.0- en eSATA-ondersteuning
Externe SSD met USB 3.0- en eSATA-ondersteuning

A-Data heeft ons daarna naar een vitrine geleid waar een externe SSD te vinden was, veel konden ze er nog niet over vertellen behalve een aantal standaard specificaties. Het mooie van deze SSD is dat hij zowel USB 3.0 als SATA2 ondersteunt. Deze externe SSD is te verkrijgen in 64, 128 en 256 GB.

Drie van de vier nieuwe voedingen van A-Data

Het laatste wat te zien was, waren een aantal voedingen, deze zijn te krijgen in 525, 675, 825 en 1150 Watt. Ze konden ons helaas nog niet vertellen wanneer deze voedingen op de markt gaan komen, dus dat is nog even afwachten.