1 min

Tags in dit artikel

Op YouTube is een filmpje van iets minder dan 8 minuten over Mortal Kombat geplaatst. De video laat Jax – zonder zijn cybernetische armen – zien terwijl hij een mysterieuze dader in een politiebureau ondervraagd. Jax beschrijft de nieuwe gehumaniseerde versies van Reptile en Baraka, samen met Johnny Cage en een jonge, baardloze Shang Tsung.

Op het eerste gezicht zou men kunnen aannemen dat het beeldmateriaal van de nieuwe Mortal Kombat film is. Een andere mogelijkheid, gezien de E3 bijna begint, is dat dit een teaser is voor de volgende Mortal Kombat game. Bovendien is de naam van de nieuw opgerichte YouTube-account MortalKombatRebirth, wat een prima titel zou zijn voor een nieuwe Mortal Kombat film. Een derde mogelijkheid is een combinatie van de twee, namelijk een film en game.

Latino Review schrijft dat het om een test video gaat welke door Kevin Tancharoen is geregisseerd en komt met een incomplete lijst van de cast.

Actrice Jeri Ryan, die in het filmpje te zien is als Sonya Blade, gaf later verder commentaar over het project op Twitter. "Het is geen game trailer", zei Ryan. "Eigenlijk is het filmpje gemaakt voor de directeur om zijn visie voor een nieuwe Mortal Kombat film aan Warner Bros te verkopen." Ze zei dat ze nog geen idee had wat de reactie van Warner Bros daarop was.