1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Bol.com springt verder in op de markt van e-readers en heeft nu een speciale sectie geopend binnen zijn website waarmee het mogelijk wordt om met een e-reader die over Wi-Fi beschikt, direct boeken te kopen en te downloaden bij Bol.com

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe webwinkel van Bol.com moet je wel in het bezit zijn van een e-reader die het ook daadwerkelijk ondersteunt. Voorlopig is dat alleen de BeBook Neo-reader die verkrijgbaar is vanaf z’n 329 euro.

Vorig jaar opende Bol.com al een digitale boekenwinkel waar e-books gekocht konden worden in samenwerking met Sony. Bij de aanschaf van z’n e-reader kreeg je ook enkele e-books cadeau. De twee e-readers die Sony vorig jaar met die samenwerking lanceerde kunnen geen gebruik maken van de nieuwe boekwinkel want deze e-readers hebben geen Wi-Fi. Er zijn wel geruchten dat Sony binnenkort komt met nieuwe e-readers waar wel Wi-Fi in zit.

Volgens Bol.com verloopt de groei van e-readers in Nederland in een voorspoedig tempo en zijn er voor de vakantieperiode ongeveer drie keer zoveel e-readers verkocht dan in andere maanden.