1 min

Tags in dit artikel

,

Swiftech heeft deze week een tweetal nieuwe waterkoeling kits aangekondigt, ze komen namelijk met de H20-220 Edge en H20-320 Edge. Deze waterkoeling systemen zijn standaard afgedicht en hoeven alleen maar gemonteerd te worden op het systeem

Het handige van de systemen is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Beide systemen maken gebruik van een Apogee XTL CPU waterblok, een MCR X20 Drive radiator met twee of drie ventilators. De H20-220 heeft twee ventilatoren en de H20-320 heeft drie ventilatoren. De geïntegreerde pomp is de MCP-35X pomp, de fittingen en slangen die zijn gebruikt bij het systeem zijn een halve inch dik. Optioneel kun je ook nog 3/8 inch fittingen en slangen gebruiken, maar deze worden apart verkocht.


"Terwijl de Swiftech Ultra, Ultima en Apex series goede prestaties hebben neergezet voor de veeleisende gebruikers de afgelopen vijf jaar, hebben de Edge series deze kracht gebundeld en zal deze gelijk of beter presteren dan de voorgaande series. Een breder gamma van bestedingen, en bovenal een verbazingwekkende gemakkelijke installatie, dat zal iedereen de stap doen zetten een waterkoelingsset aan te schaffen", aldus Gabrial Rouchon van Swiftech.

De H20-220 Edge is te koop voor ongeveer 240 euro en zijn grotere broer voor ongeveer 270 euro.